Головна Новини HI-tech технології Компанія Ring звільнила співробітників за порушення правил конфіденційності
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ring звільнила співробітників за порушення правил конфіденційності

Чотири співробітники компанії Ring були звільнені за зловживання доступом до персональних даних

10 січня 2020, 03:30 comments1579
Поділіться публікацією:
Компанія Ring звільнила співробітників за порушення правил конфіденційності

Компанія Amazon заявила, що її дочірня компанія Ring звільнила щонайменше чотирьох співробітників за неналежний пошук доступу до даних клієнтів протягом останніх чотирьох років.

"Хоча кожній з осіб, причетних до цих інцидентів, було дозволено переглядати відео, спроба доступу до цих даних перевищила рівень, необхідний для виконання їх робочих функцій", — написав віце-президент Amazon з питань державної політики Брайан Хьюсман.

У листі не вказується, які дані про клієнтів шукали співробітники, які брали участь у чотирьох окремих інцидентах, скільки працівників було задіяно або хто з них успішно отримав доступ до даних. За словами Хьюсмана, на додачу до розслідування і звільнення співробітників, компанія Ring здійснила "численні дії", щоб обмежити доступ до даних з боку співробітників.

Компанія Ring була засипана звинуваченнями у порушеннях конфіденційності в минулому році. Все почалося з повідомлення про те, що співробітники компанії раніше передавали незашифровані кадри, зняті "розумними" дверними камерами, правоохоронним органам з метою посприяти ряду розслідувань. Компанія також зіштовхувалась з судовим позовом, поданим громадянином, який стверджував, що хтось взяв під контроль відеокамеру, встановлену в його гаражі, і розмовляв з його дітьми.

В інтерв'ю виданню CNET засновник і головний виконавчий директор Ring Джеймі Симінофф заявив, що перегляд цього відео "змусив мене плакати. І кожен раз, коли я думаю про це, мені сумно".

Як повідомляло видання "Коментарі", на Amazon і Ring подали в суд за порушення конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!