Головна Новини HI-tech технології Компанія General Motors створить електричну версію знаменитого позашляховика
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія General Motors створить електричну версію знаменитого позашляховика

Автомобільна корпорація General Motors створить електричну версію позашляховика Hummer

13 січня 2020, 11:40 comments1705
Поділіться публікацією:
Компанія General Motors створить електричну версію знаменитого позашляховика

Найбільша американська автомобільна корпорація General Motors може воскресити ім'я Hummer — давно пов'язане з газопоглинаючими позашляховиками — для нового електромобіля. Після численних чуток про електричний Hummer газета The Wall Street Journal повідомила, що GM підписала контракт із зіркою НБА Леброном Джеймсом, який з'явиться в рекламі для нового електромобіля. У звіті стверджується, що електричний Hummer надійде в продаж в 2022 році, але GM не зробила публічних коментарів з цього приводу.

У звіті, в якому згадуються анонімні джерела, знайомі з цим питанням, також говориться, що електричний Hummer буде продаватися під брендом GMC, а не як окремий бренд, як раніше. В даний час GMC продає модні версії пікапів і позашляховиків Chevrolet. Хоча GMC доклала деяких зусиль, щоб відрізнитися від Chevy (у тому числі пропонуючи вантажне ліжко з вуглецевого волокна), їй досі не вистачає чіткої ідентичності. "GMC Hummer" може зробити бренд більш помітним, хоча це також може збити з пантелику покупців, які звикли думати про Hummer як про окремий бренд.

На сьогоднішній день кілька компаній розробляють електричні пікапи і позашляховики, які обіцяють ту ж міцність та позашляхові можливості, що і оригінальні Hummers. Tesla Cybertruck привертає велику увагу завдяки своєму незвичайному дизайну, але він не буде запущений у виробництво до 2021 року. Startup Rivian, підтримуваний Ford і Amazon, планує побудувати електричний позашляховик і пікап в кінці 2020 року. Bollinger Motors використовує більш мінімалістичний підхід до своїх електричних позашляховиків. Ford планує випустити повністю електричну версію свого бестселера F-150.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ferrari не випустить власний електромобіль раніше 2025 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!