Головна Новини HI-tech технології Електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими

Ілон Маск заявив, що вже дуже скоро електромобілі Tesla зможуть спілкуватися з перехожими та іншими учасниками дорожнього руху

14 січня 2020, 15:42 comments1461
Поділіться публікацією:
Електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими

Ілон Маск написав у Twitter, що в електромобілях Tesla може з'явитися нова функція: можливість спілкуватися з перехожими. На своїй сторінці у Twitter генеральний директор повідомив: "Tesla скоро поговорить з людьми, якщо ви захочете. Це реально". Маск також поділився коротким відеокліпом про Model 3, що проїжджає повз пішоходів і говорить: "Ну, не стійте тут, заходьте!"

Автомобіль, швидше за все, буде використовувати зовнішні грати динаміка, щоб видавати звуки. Динаміки були додані у відповідності з новими правилами безпеки, які вимагають, щоб електромобілі виробляли штучний шум, призначений для попередження найближчих пішоходів про те, що вони знаходиться поруч. В подальшому твіті генеральний директор Tesla також заявив, що нова функція може працювати з існуючою системою охоронної сигналізації автомобіля.

Неясно, що генеральний директор має на увазі під "скоро", але якщо ця функція буде вбудована в зовнішні динаміки, вона, ймовірно, зможе швидко проникнути в автомобілі. Маск також сказав, що ця функція сумісна з функцією протиугінної системи, яка була встановлена, щоб відлякувати вандалів, граючи музику Баха і Бетховена.

Як повідомляло видання "Коментарі", у США розслідують смертельне ДТП за участю автопілота Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!