Головна Новини HI-tech технології Південнокорейська компанія представила унікальний кросовер
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія представила унікальний кросовер

Компанія Genesis представила власний кросовер з системою придушення шуму

16 січня 2020, 11:14 comments3731
Поділіться публікацією:
Південнокорейська компанія представила унікальний кросовер

Після декількох тижнів чуток і шпигунських фотографій, преміальний суббренд Hyundai Motor company нарешті офіційно представив свій перший кросовер Genesis GV80. Дебют новинки був організований в Південній Кореї. Концепт кросу був публічно представлений ще в 2017 році. Новинка отримала фірмову решітку радіатора, високотехнологічні фари Quad Lamps і характерну форму кузова: пару гострих ліній, що проходять уздовж дверей і знаходяться з боків автомобіля. 22-дюймові колеса доповнюють стильний зовнішній вигляд розкішного кросовера.

При виготовленні багатьох деталей кузова (наприклад, капота і дверей) виробник використовував надлегкий і при цьому міцний алюміній. Бренд намагався зберегти вірність концепції при роботі над інтер'єром. Всередині автомобіля можна побачити двохспицеве рульове колесо зі шкіряною оббивкою, цифрову панель "приладів", а також 14,5-дюймовий широкоформатний інформаційно-розважальний екран на приладовій панелі. Ним можна керувати за допомогою спеціальної панелі, на центральній консолі з розпізнаванням рукописного введення. Це дозволяє пасажирам Genesis GV80 швидко записувати важливу інформацію. Для тиші в салоні діє активна система придушення шуму.

Вже в "базі" новинка відразу отримує десять подушок безпеки, інтелектуальний круїз-контроль, багатий список помічників водія, спеціальну підвіску з електронним управлінням, яка адаптується до дорожнього покриття та багато іншого. Що стосується силових агрегатів, то лінійка двигунів Genesis GV80 для внутрішнього ринку відома. Спочатку покупцям буде запропоновано автомобіль з 3-літровим турбодизелем V6 потужністю 274 кінських сил в парі з 8АКПП. На інших регіональних ринках кросовер може отримати два бензинових двигуна: базовий 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун з віддачею в 300 кінських сил і 3,5-літровий 375-сильний турбований V6.

Як повідомляло видання "Коментарі", автовиробник Hyundai представить літаючий автомобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!