Головна Новини HI-tech технології Компанія Microsoft офіційно запускає новий браузер
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft офіційно запускає новий браузер

Microsoft запустила новий браузет Edge з оновленим логотипом і побудований на основі Chromium

16 січня 2020, 16:38 comments3051
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft офіційно запускає новий браузер

Компанія Microsoft офіційно запустила новий браузер, Edge, доповнений оновленим логотипом і повністю побудований на тій же основі Chromium, на якій був побудований популярний браузер Google Chrome. Edge доступний на офіційній сторінці Microsoft і сумісний з macOS, iOS і Android, а також з Windows 10, 8.1, 8 і навіть Windows 7, які офіційно вступили у "непідтримувану" фазу свого життя.

У число обіцяних функцій входять великі засоби забезпечення конфіденційності, підтримка потокової передачі 4K, оптимізація для Windows 10, захист корпоративного рівня і підтримка розширень Chrome, доступ до яких можна отримати або в Microsoft Store, або в Chrome Web Store.

Microsoft також стверджує, що ця нова версія браузера Edge в два рази швидше тієї, яку вона замінює. Без сумніву, це завдяки платформі Chromium, на якій вона працює.

Користувачі Windows 10 побачать, що новий браузер буде додано до них автоматично в найближчі тижні, але всі інші можуть завантажити його вручну. Користувачі, у яких встановлена стара версія Edge, виявлять, що нова замінить її, зберігши більшу частину персоналізованої інформації.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft підслуховувала спілкування користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!