Головна Новини HI-tech технології Індія відмовилася від послуг Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія відмовилася від послуг Ілона Маска

Керівництво одного з штатів Індії відмовилося від впровадження технології Hyperloop

20 січня 2020, 10:43 comments2654
Поділіться публікацією:
Індія відмовилася від послуг Ілона Маска

Заступник головного міністра штату Махараштри, Індія, Аджіт Павар дав зрозуміти, що уряд Маха Вікаса Агади не може продовжувати розробку Hyperloop One. Нагадаємо, що це проект по створенню системи подорожей наступного покоління між Мумбаї і Пуні, над яким працює Ілон Маск.

"Проект Hyperloop не був реалізований ніде в світі. Нехай спочатку він буде реалізований десь... І його довжина повинна бути не менше 10 кілометрів. Якщо цей проект буде успішним, ми розглянемо можливість його впровадження в штаті", — сказав Павар.

Міністр також заявив, що хоча уряд штату не має ресурсів для реалізації такого масштабного проекту на експериментальній основі, при необхідності він готовий розглянути його.

Павар, міністр-зберігач округу Пуна, провів нараду з посадовими особами Муніципальної корпорації Пуні (PMC), Муніципальної корпорації Пимпри-Чинчвада (PCMC), Управління розвитку столичного регіону Пуні (PMRDA) і Maha-Metro. Серед інших питань були розглянуті поточні проекти в районі. За словами Павара, рух швидкісної автомагістралі між Мумбаї і Пуні в даний час утруднений через тривалі роботи над тунелем. 

Як повідомляло видання "Коментарі", Маск розповів про неймовірні плани підкорення Марса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!