Головна Новини HI-tech технології Американці створили технологію оплати за допомогою долоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці створили технологію оплати за допомогою долоні

Американський технологічний гігант Amazon представив унікальні платіжні термінали

20 січня 2020, 14:19 comments2718
Поділіться публікацією:
Американці створили технологію оплати за допомогою долоні

Американський технологічний гігант Amazon створює унікальні термінали, які будуть зчитувати інформацію про власника платіжної банківської картки, скануючи його долоні.

Компанія Amazon експериментує з терміналами, де можна розплатитися за покупки за допомогою долоні, повідомляє Chronicle.info з посиланням на Correspondent. Зазначається, що технологія полягає в тому, що термінали здатні зчитувати лінії на долонях покупців. Компанія тестує термінали у співпраці з емітентом кредитних карт Visa і веде переговори з іншим найбільшим емітентом Mastercard.

Спочатку такі термінали збираються встановити в закладах швидкого харчування. Оскільки там завжди багато людей, швидка оплата по долоні буде дуже до речі. Її вже почали тестувати в мережі магазинів Whole Foods. Технологія також викликала  інтерес компаній Visa, JPMorgan Chase, Wells Fargo і Synchrony Financial.

В грудні 2019 року компанія подала патент на "безконтактну систему біометричної ідентифікації", в якій є "ручний сканер" для створення зображення долоні людини. Згідно з даними, які містяться в патенті, вся біометрична інформація буде зберігатися в хмарному сховищі Amazon.

Як повідомляло видання "Коментарі", на Amazon і Ring подали в суд за порушення конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!