Головна Новини HI-tech технології У Дубаї представили оригінальний спорткар
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дубаї представили оригінальний спорткар

Новітній спортивний автомобіль Design 1 UK Edition призначений виключно для британської аудиторії

21 січня 2020, 12:51 comments2247
Поділіться публікацією:
У Дубаї представили оригінальний спорткар

Компанія з виробництва спортивних автомобілів Jannarelly, яка базується в Дубаї, створила Design 1 UK Edition — новітній спортивний автомобіль. Компанія представила новий автомобіль на заході Salon Prive. UK Edition — це автомобіль тільки для Великої Британії, очевидно, з деякими особливими кольорами, характеристиками і наклейками. Компанія встановила ціну за автомобіль у розмірі 115 549 фунтів стерлінгів (близько 150 доларів США).

"Автомобілі UK Edition дійсно відображають велику британську ралі спадщину, але використовують найкращі сучасні матеріали, щоб пропонувати клієнтам класичний автомобіль з розробкою та дизайном 21-го століття", — пояснив співзасновник Ентоні Джаннарелли.

Автомобіль отримав таке ж трубчасте шасі і оснащений тим же 3,5-літровим безнадувним двигуном V6, що і в інших версіях автомобіля. Двигун видає 325 кінських сил і 273 Нм крутного моменту. Потужність автомобіля проходить через шестиступінчасту механічну коробку передач, а потім переходить на задні колеса. Автомобіль може розганятися до 4 км / год за чотири секунди. Автомобіль також має максимальну швидкість 135 миль в годину.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!