Головна Новини HI-tech технології Британці тестують технологію бездротової зарядки електромобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці тестують технологію бездротової зарядки електромобілів

Влада міста Ноттінгем оголосила про початок шестимісячних випробувань технології бездротової зарядки електромобілів

21 січня 2020, 18:10 comments1772
Поділіться публікацією:
Британці тестують технологію бездротової зарядки електромобілів

У місті Ноттінгем (Велика Британія) оголосили про шестимісячні випробування технології бездротової зарядки електромобілів. Уряд країни вже виділив на це 3,4 млн фунтів стерлінгів. Міністр транспорту Грант Шаппс оголосив, що десять міських таксі Nissan і LEVC будуть оснащені бездротовим обладнанням для зарядки транспортних засобів.

Проект представляє собою співробітництво між організаціями, включаючи Cenex, Sprint Power, Shell, Ноттінгемський міська рада, Parking Energy, Transport for London і Університет Ковентрі. Міська рада Ноттінгема буде власником транспортних засобів і надасть їх водіям безкоштовно.

Перетворення парків таксі в електромобілі в перевантажених міських районах має вирішальне значення для планів уряду щодо скорочення транспортних викидів. Нова бездротова інфраструктура в Ноттінгемі є альтернативою розеток і точок зарядки. Вона дозволить заряджати відразу декілька таксі. Це також зменшить безлад на вулиці.

Час, що витрачається на зарядку, може знизити потенційний дохід водія таксі, але встановлення бездротових зарядних пристроїв на стоянках таксі дозволяє водіям заряджатися, очікуючи на пасажирів. Ця технологія також полегшує більш короткі й часті цикли зарядки, допомагаючи автомобілям з меншими батареями і усуваючи "занепокоєння щодо дальності" для водіїв.

Міністр транспорту заявив, що фінансування інноваційних транспортних технологій є найважливішою частиною стратегії "Майбутнє мобільності", спрямованої на підтримку лідерства Великої Британії в декарбонізації.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!