Головна Новини HI-tech технології Програма Google допоможе протистояти залежності від смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Програма Google допоможе протистояти залежності від смартфона

Компанія Google створила унікальний конверт, який суттєво обмежить функціональність смартфона

22 січня 2020, 12:25 comments1832
Поділіться публікацією:








Програма Google допоможе протистояти залежності від смартфона

Залежність від смартфонів розповсюджена серед людей різних вікових груп. Одна з причин, чому це так часто зустрічається, полягає в тому, що більшість з нас, ймовірно, настільки звикли мати смартфон під рукою, що його постійне використання здається нормальним. Якби два роки тому нас запитали, як краще впоратися із залежністю від смартфона, відповіддю було б що завгодно, крім "додатків для смартфонів".

Додаток Digital Wellbeing, створений Google, здатний допомогти обмежити використання смартфона. Незважаючи на те, що Digital Wellbeing пережив безліч злетів і падінь, сьогодні він в значній мірі закріпив своє місце на Android. На випадок, якщо "Цифрового благополуччя" недостатньо, Google експериментує з ще більш технологічними концепціями, щоб вирішити проблеми надмірного використання телефону. Останні концепції були представлені у вигляді трьох додатків, які нещодавно з'явилися в магазині Play.

Першим з трьох додатків є Envelope (Конверт), який є дітищем відділу спеціальних проектів Google — Experiments. Конверт призначений для перетворення смартфона Pixel 3a у базову функцію телефону. Щоб використовувати Envelope, вам необхідно роздрукувати спеціальний конверт для вашого пристрою, який охоплює весь телефон, за винятком сканера відбитків пальців або задньої камери. Потрапивши в конверт, Pixel 3a збереже тільки основні функції, такі як дзвінки або фотографування і відеозапис.


"Бульбашки активності" і "Секундомір екрану" — це дві інші програми, опубліковані Google Creative Lab. Обидві програми — це в основному шпалери, які призначені для відстеження екранного часу протягом дня. "Бульбашки активності" створює бульбашки на екрані кожен раз, коли користувач розблокує свій телефон. Бульбашки продовжують збільшуватись, поки дисплей залишається активним. Кожен міхур представляє одну з активних телефонних сесій користувача. "Секундомір екрану" ставить великий лічильник на дисплей, поки екран активний.

На даний момент всі три додатки працюють тільки з Pixel 3a і доступні безкоштовно в Google Play Store.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Google Play виявили групу шкідливих додатків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!