Головна Новини HI-tech технології Компанія Cruise представила мікроавтобус без керма
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Cruise представила мікроавтобус без керма

Cruise представила повністю безпілотний електричний мікроавтобус, розроблений спільно з компанією Honda

24 січня 2020, 16:14 comments1739
Поділіться публікацією:
Компанія Cruise представила мікроавтобус без керма

Компанія Cruise, яка належить концерну General Motors, представила повністю безпілотний електричний мікроавтобус без керма і педалей. Його компанія розробила разом з відомим автовиробником Honda.

Генеральний директор компанії Ден Амманн хоче, щоб водії перейшли від індивідуальної власності до моделі спільного використання, щоб допомогти зменшити викиди, кількість нещасних випадків і пробок. Виступаючи на представленні электического мікроавтобуса в Сан-Франциско, він заявив, що Cruise Origin не буде концептуальним транспортним засобом: "Він самоприводний. Він електричний. Він загальний". Амманн не повідомив, коли автомобіль буде запущений у виробництво і скільки таких мікроавтобусів компанія планує побудувати. Мікроавтобус ще не пройшов необхідних тестів, щоб отримати дозвіл для їзду на дорогах. "Наша робота далека від завершення", — уточнив Амманн.

Це не перший автономний електромобіль компанії Cruise. Протягом багатьох років вона випробовувала модифіковані електромобілі Chevrolet Bolt з водіями-випробувачами за кермом. У минулому році General Motors прагнула запустити в Сан-Франциско комерційний сервіс з самокерованими автомобілями, але відклала цю ідею, заявивши, що автомобілі потребують додаткових випробуваннях.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобілі Tesla почнуть спілкуватися з перехожими.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!