Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск представить в лютому новий електромобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск представить в лютому новий електромобіль

Ілон Маск має намір почати поставки нових електромобілів в лютому

28 січня 2020, 12:08 comments5232
Поділіться публікацією:
Ілон Маск представить в лютому новий електромобіль

Всі варіанти Tesla Model Y будуть доступні до третього кварталу 2020 року. Поставки Performance почнуться в лютому, а в березні-квітні підуть варіанти Long Range, підтвердив співробітник компанії.
Новини, що надійшли безпосередньо від співробітника Tesla, повідомляють, що Tesla має наміри досягти мети щодо збільшення виробництва до 1000 одиниць на тиждень. Ілон Маск навіть заявив, що збирається перевершити цю норму.
Model Y був спочатку призначений для випуску восени 2020 року, а потім був перенесений на три місяці до річного випуску, а пізніше на перший квартал календарного 2020 року, згідно записці Deutsche Bank в грудні.
Перші чутки про випуск Performance Model Ys з'явилися два тижні тому, а новий звіт з'явився на соціальному форумі Reddit від покупця, який спілкувався з працівником магазину Tesla в Оквіллі, провінція Онтаріо, Канада.
Коментарі клієнта відповідають недавнім заявами про те, що Tesla готує все необхідне для офіційного запуску, включаючи сертифікацію Каліфорнійської ради з повітряних ресурсів (CARB) і додавання Model Y на веб-сайт Національної асоціації дорожнього руху та безпеки США (NHTSA). Сертифікат CARB, який поки доступний тільки для варіанту Performance, був оновлений відразу з великим діапазоном з 441,91 милі до 447,17 миль з використанням графіка руху UDDS AER від CARB.
Нагадаємо, що недавно в Китаї директор компанії Tesla Ілон Маск заявив, що для моделі Model Y використовуються "передові виробничі технології".

Як повідомляло видання "Коментарі", капіталізація Tesla досягла рекордної позначки в 105 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!