Головна Новини HI-tech технології Стало відомо, як технології змінять світ до 2030 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як технології змінять світ до 2030 року

Пітер Діамандіс повідомив, що в найближче десятиліття рівень прогресу буде приблизно таким, як за останнє століття

29 січня 2020, 11:02 comments7884
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як технології змінять світ до 2030 року

Пітер Діамандіс -  засновник Фонду XPrize, який пропонує великі грошові призи як стимул для технічних рішень великих проблем — заявив, що через стрімкий прогрес людство буде змушене переосмислити кожну галузь. Про це він сказав виданню Guardian.

Пітер Діамандіс повідомив, що в найближче десятиліття рівень прогресу буде приблизно таким, як за останнє століття. Він упевнений, що зміни в галузях принесуть користь людству.

Комунікаційні мережі, сенсори, роботи, доповнена і віртуальна реальність, блокчейн — все це розвивається. На думку бізнесмена, завдяки технологіям у людей з'явиться більше вільного часу: наприклад, замовлення пошиття, примірку і покупку одягу можна буде здійснювати за допомогою спеціальних програм.

Діамандіс вважає, що штучний інтелект сприятиме і розвитку медицини: люди будуть щорічно робити МРТ всіх частин тіла, а лікарі почнуть більше не лікувати, а запобігати хворобам. 

Футуролог також дотримується думки, що людські можливості можуть значно розширитися завдяки нейроинтерфейсу. Також він впевнений, що штучний інтелект не несе загрози скорочення робочих місць для людей, а навпаки буде допомагати людині.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в США откроют специальные отели для геймеров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!