Головна Новини HI-tech технології Google представила зворушливий відеоролик до майбутнього Super Bowl
commentss НОВИНИ Всі новини

Google представила зворушливий відеоролик до майбутнього Super Bowl

Компанія Google представила зворушливий відеоролик про пенсіонера та його покійну дружину

29 січня 2020, 15:07 comments1807
Поділіться публікацією:
Google представила зворушливий відеоролик до майбутнього Super Bowl

Компанія Google представила незабутню рекламу Super Bowl, в якій мова йде про збереження спогадів. У вражаючому рекламному ролику звучить голос літнього чоловіка, який просить свого інтелектуального помічника Google показати йому фотографії з ним і його покійною дружиною Лореттой. Він також просить пристрій згадати милі подробиці про його кохану.

"Привіт, Google, покажи мені фотографії мене і Лоретти", — запитує він. Після цього з'являється зображення пари, а потім ще одне, на якому вони значно молодші. "Пам'ятай, вона ненавиділа мої вуса", — сміється чоловік. Помічник Google відповідає на екрані: "Добре, я запам'ятаю це". Потім Google Assistant збирає записи всіх нотаток цієї людини. "Ось що ви мені наказали пам'ятати" — повідомляє інтелектуальний помічник і демонструє всі події, які були з 14 травня 2017 року. Тобто, з моменту подання запиту.


У компанії відзначили, що ролик був натхненний дідусем одного із співробітників Google, якому 85 років. Саме його історія лягла в основу ролика. Один з користувачів зауважив, що кліп показав, як технології та Інтернет можуть допомогти нам відчути себе трохи менш самотніми: "Все це чудово і зворушливо, але жахає від нашої залежності від Google. Прямо на грані того, що значить отримати вигоду з нашого чудового цифрового світу і втратити традиційну соціальну підтримку".

Super Bowl — назва фінальної гри з американського футболу за звання чемпіона Національної футбольної ліги (НФЛ) Сполучених Штатів Америки. В цьому році, в рамках 54-го Super Bowl зустрінуться команди з Сан-Франциско і Канзас-Сіті. Поєдинок між кращими командами Американської і Національної конференцій відбудеться в ніч з 2-го на 3-е лютого. Початок зустрічі призначено на 1:30 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google допоможе протистояти залежності від смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!