Головна Новини HI-tech технології Дрони змушують китайців залишатися вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Дрони змушують китайців залишатися вдома

Дрони, що ширяють у повітрі, стежать за перехожими і змушують їх надіти маски або залишатися вдома

4 лютого 2020, 10:48 comments3919
Поділіться публікацією:








Дрони змушують китайців залишатися вдома

По мірі того, як коронавірус поширюється по всьому Китаю, влада цієї країни все частіше використовує дрони, які наказують перехожим надіти маски або перебувати вдома.

Дрони, що ширяють над людьми в сільській місцевості і на міських вулицях, мабуть, транслюють повідомлення, що посилаються людиною в режимі реального часу. У повідомленнях йдеться, що громадяни повинні надіти маски або іти додому.

"Так, тітко, це дрон, який говорить з тобою. Ми говорили людям залишатися вдома, але ви все ще виходите на вулицю. Тепер дрон стежить за тобою", — каже голос, який чутно з дрону, який завис над літньою жінкою. Все це відбувається на відео, яке було опубліковано китайським державним ЗМІ та продемонстроване ресурсом Global Times. В іншому ролику показаний безпілотник, що говорить групі жінок: "Одягніть свої маски, покваптесь!". Навіть діти не захищені від спостереження з боку дронів. На відео було показано, як дитині кажуть: "Агов, маля! У нас незвичайні часи. Не гуляй зовні!"


Патрулювання вулиць дронами відбувається після того, як Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію в Китаї через вірус, який вже забрав життя більше 200 осіб і заразив більше 9700 людей. Тим не менш, експерти попереджають, що маски для обличчя не ефективні для запобігання розповсюдження вірусу, і вважають, що часте миття рук є найбільш ефективним методом профілактики.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери атакують комп'ютери з допомогою коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!