Головна Новини HI-tech технології Популярна виставка мобільної електроніки під загрозою зриву
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна виставка мобільної електроніки під загрозою зриву

Amazon пішла за низкою інших компаній, які відмовилися від участі в популярній виставці мобільної електроніки через коронавірус

10 лютого 2020, 10:35 comments1378
Поділіться публікацією:
Популярна виставка мобільної електроніки під загрозою зриву

Техногігант Amazon — чергова велика компанія, яка відмовилася від участі в одній з найбільших у світі технологічних виставок через ризики, пов'язані з коронавірусом.

Amazon заявила, що "через спалах і загрозу з боку нового коронавіруса", вона не буде брати участі у заході Mobile World Congress в Барселоні в цьому році.

За словами організаторів MWC 2020, захід, який приваблює сотні тисяч людей, буде проведено. Але ряд технологічних компаній вже підняли питання щодо доцільності відвідування виставки. Південнокорейська LG Electronics, шведський виробник телекомунікаційного устаткування Ericsson і американська компанія з виробництва мікросхем NVIDIA вже оголосили, що не будуть брати участі у конференції, яка пройде з 24 по 27 лютого.

Компанія GSMA, яка організовує виставку в Барселоні, заявила, що вона "може підтвердити, що деякі великі експоненти вирішили не брати участь у виставці в цьому році". Тим не менш, організатори впевнені, що більш ніж 2800 експонентів не скасують своєї участі. Тим не менш, GSMA повідомила, що вжила додаткових заходів, щоб "запевнити учасників та експонентів, що їхнє здоров'я і безпека є нашим першочерговим завданням".

Вжиті заходи включають заборону на приїзд гостей з китайської провінції Хубей, яка є епіцентром спалаху. Також всі китайські гості виставки повинні надати докази того, що вони перебували за межами своєї країни протягом 14 днів до виставки. GSMA також заявила, що запропонує учасникам виставки не обмінюватися рукостисканнями, а мікрофони, використовувані динаміками, будуть регулярно дезинфікуватися і замінюватись.

Як повідомляло видання "Коментарі", коронавірус вперше підтвердили в українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!