Головна Новини HI-tech технології Регулятори завадили Facebook запустити сервіс знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Регулятори завадили Facebook запустити сервіс знайомств

Facebook призупинила запуск нової функції після несподіваного вторгнення регуляторів до штаб-квартири компанії в Дубліні

13 лютого 2020, 16:51 comments1712
Поділіться публікацією:
Регулятори завадили Facebook запустити сервіс знайомств

Компанія Facebook відклала запуск своєї нової функції знайомств в Європі після візиту в останній момент співробітників Ірландської комісії із захисту даних (DPC). DPC розповіла, що її повідомили про цю функцію всього за 10 днів до запланованого запуску і що "не було надано жодної інформації або документації".

Компанія Facebook, однак, заявила, що підготувала необхідні документи і пред'явить їх, коли про це попросять. "Дуже важливо, щоб ми правильно запустили Facebook Dating, тому ми витрачаємо трохи більше часу, щоб переконатися, що продукт готовий для європейського ринку", — заявив представник компанії. Нова дата запуску функції для знайомств не вказана.

Служба знайомств Facebook була запущена в США у вересні як частина існуючого Facebook-додатку для телефону. Вона є потенційним конкурентом сервісу для знайомств Tinder. Функція буде використовувати дані Facebook про людину, щоб показати спільних друзів та інтереси в своєму профілі знайомств. Вона також може отримувати інформацію з Instagram — соціальної мережі, що належить Facebook. Інші програми для знайомств, такі як Tinder і Bumble, також можуть використовувати функції входу в Facebook для створення профілю користувача.

За словами компанії, оскільки Facebook вже має багато інформації про життя людей, вона доклала особливі зусилля для забезпечення безпеки, захисту і конфіденційності. На відміну від Facebook Messenger, фотографії, відео та посилання не можуть бути відправлені через службу обміну повідомленнями. Додаток для знайомств також доступний тільки для користувачів старше 18 років.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook закликали захистити дітей в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!