Головна Новини HI-tech технології Магазини Apple відновили роботу в Пекіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Магазини Apple відновили роботу в Пекіні

Більшість магазинів Apple в Китаї залишаються закритими через епідемію коронавіруса

14 лютого 2020, 11:16 comments2375
Поділіться публікацією:
Магазини Apple відновили роботу в Пекіні

П'ять магазинів компанії Apple відновили свою роботу в Пекіні. Перший час вони будуть працювати за скороченим робочим графіком. Багато іншіих магазинів компанії, які знаходяться на території материкового Китаю, залишаться закритими, оскільки країна продовжує боротися зі спалахом коронавіруса. Магазини в Пекіні були відкриті лише після ретельної перевірки і відповідної дезінфекції.

В даний час Apple має сорок два роздрібних магазини в материковому Китаї. Крім п'яти магазинів в Пекіні, компанія має сім в Шанхаї, п'ять в Цзянсу, чотири в Ляонині, по три в Чжецзяні, Чунціні, Тяньцзіні, Гуандуні, по два в Шаньдуні, Фуцзяни, Сичуані, Хэнане і один в Юньнані.

У повідомленні китайського веб-сайту My Drivers додано, що "офіційний сайт Apple також нагадує користувачам, що вони повинні надіти маску і співпрацювати при отриманні температурного тесту, перш ніж увійти в працюючий роздрібний магазин компанії".

Нагадаємо, що багато техногігантів призупинили свою діяльність в Китаї через епідемію коронавіруса. Наприклад, в кінці минулого місяця свій бізнес на території країни тимчасово згорнула Xiaomi.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Apple отримає бічній сканер Touch ID.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!