Головна Новини HI-tech технології США розширили список звинувачень проти Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

США розширили список звинувачень проти Huawei

У новому обвинувачувальному акті проти Huawei згадуються рекет, крадіжка комерційної таємниці та незаконні відносини з Іраном і Північною Кореєю

14 лютого 2020, 14:40 comments1488
Поділіться публікацією:
США розширили список звинувачень проти Huawei

США розширили свій позов проти компанії Huawei, звинувативши китайського телекомунікаційного гіганта в "багаторічному" плані по крадіжці технологій у американських фірм. За словами прокурорів, Huawei порушила умови партнерства з американськими компаніями і викрала комерційні секрети, такі як вихідний код і технології роботів. Це доповнює список інших звинувачень, висунутих США в минулому році. Вони звинуватили Huawei в порушення санкцій США і крадіжці технологій у T-Mobile. Huawei спростувала претензії.

Компанія Huawei, один з найбільших в світі виробників смартфонів, заявила, що США націлені на неї, бо її розширення представляє загрозу для інтересів американського бізнесу. Нагадаємо, що Мен Ваньчжоу, фінансовий директор Huawei і дочка засновника компанії, все ще утримується в Канаді, де вона бореться з екстрадицією в США. Її розшукують там за звинуваченням у шахрайстві та порушенні санкцій. Ці твердження вона заперечує.

В оновленому обвинувальному висновку США звинувачують Huawei в рекеті, крадіжці комерційної таємниці і більш докладно розповідають про зусилля фірми з обходу правил США щодо ведення бізнесу з Іраном і Північною Кореєю. Обвинувачі також сказали, що Huawei запропонувала бонуси співробітникам, які отримали "конфіденційну інформацію" від своїх конкурентів. Huawei заявила, що нові звинувачення є "надуманим перепакуванням" позовів, які вже були розглянуті в цивільному суді.

Нові звинувачення, подані у федеральний суд в Брукліні, припускають, що США не відступають від своєї боротьби проти Huawei, яка посилила напруженість у відносинах між США і Китаєм.

Як повідомляло видання "Коментарі", європейці не відмовляться від співпраці з Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!