Головна Новини HI-tech технології В Австралії штучний інтелект допоможе збирати врожай
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії штучний інтелект допоможе збирати врожай

Вісім ягідних ферм вже почали використовувати унікальну технологію штучного інтелекту в тестовому режимі

14 лютого 2020, 16:26 comments1769
Поділіться публікацією:
В Австралії штучний інтелект допоможе збирати врожай

Австралійська садівнича компанія Costa Group співпрацює з агротехнічною компанією The Yield Technology Solutions для встановлення технології штучного інтелекту на восьми ягідних фермах. Проект спрямований на те, щоб допомогти фермерам приймати рішення, коли поливати, садити і збирати урожай.

Рішення Yield Sensing об'єднує датчики та аналітику в додатках для надання інформації і прогнозів для великих комерційних виробників. Технологія буде впроваджена на ягідних фермах Costa Group в Новому Південному Уельсі, Квінсленді і Тасманії. Генеральний директор Costa Group Гаррі Дебні заявив, що команда була вражена точністю, досягнутою на сьогоднішній день, у порівнянні з ручним підходом. "Наші ягоди вирощуються в тунелях, і Yield Sensing вимірює умови вирощування в наших мікрокліматах і використовує штучний інтелект для прогнозування погоди у тунелях. Точний прогноз прибутковості дозволяє нам оптимізувати наші витрати і досягати кращих цін при веденні переговорів з нашими клієнтами", — сказав Дебні.

Комерціалізація моделі прогнозування прибутковості починається через шість місяців в рамках дворічної дослідницької програми і є результатом співпраці Центру спільних досліджень в галузі харчової промисловості за участю The Yield, Costa Group і Технологічного університету Сіднея (UTS). "Це прекрасний приклад того, як за допомогою інформаційних даних і гнучких методів дослідження ми можемо швидше отримувати результати досліджень з лабораторії в польових умовах", — заявив головний вчений дослідного центру Food Agility професор Девід Лемб.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект буде редагувати статті на Wikipedia.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!