Головна Новини HI-tech технології Генеральний директор Amazon приєднався до боротьби зі зміною клімату
commentss НОВИНИ Всі новини

Генеральний директор Amazon приєднався до боротьби зі зміною клімату

Джефф Безос виділить 10 млрд доларів для фінансування діяльності організацій із захисту клімату

18 лютого 2020, 10:05 comments2228
Поділіться публікацією:
Генеральний директор Amazon приєднався до боротьби зі зміною клімату

Засновник компанії Amazon Джефф Безос пообіцяв 10 млрд доларів на боротьбу зі зміною клімату. Найбагатша людина в світі заявила, що гроші будуть призначені для фінансування роботи вчених, активістів та інших груп по захисту клімату.
Безос заявив: "Я хочу працювати разом з іншими, щоб посилити відомі шляхи і вивчити нові способи боротьби з руйнівним впливом зміни клімату". У своєму акаунті в Instagram Безос сказав, що фонд почне розподіляти гроші цього літа.
Чистий капітал Безоса оцінюється більш ніж в 130 мільярдів доларів, тому застава становить майже 8% його статку. Деякі співробітники Amazon закликають його докласти більше зусиль для боротьби проти зміни клімату. Вони нагадали, що Безос фінансує космічну програму Blue Origin, яку критикують за вуглецевий слід. Він також піддався критиці за те, що не підписав "Обіцянку дарування", згідно з якою надбагаті обіцяють віддати половину свого багатства протягом життя.
Компанія Amazon, що базується в Сіетлі, розташовується по сусідству з Microsoft, яка в січні оприлюднила план зниження викидів вуглецю до 2030 року. Нагадаємо, що відносини між цими двома компаніями останнім часом дуже напружені через боротьбу за контракт з Пентагоном, який передбачає надання послуг в області хмарних обчислень американським військовим.
Як повідомляло видання "Коментарі", в США призупинено контракт Microsoft з Пентагоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!