Головна Новини HI-tech технології Компанія Ring вдосконалить систему відеодомофонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ring вдосконалить систему відеодомофонів

Ring зробить обов'язковою двофакторну аутентифікацію користувачів її системи відеоспостереження

19 лютого 2020, 10:03 comments1224
Поділіться публікацією:
Компанія Ring вдосконалить систему відеодомофонів

Система відеодомофонів Amazon Ring ввела додаткові кроки у спосіб входу користувачів в свої облікові записи. Користувачам необхідно буде вводити пароль і унікальний шестизначний код кожного разу, коли вони захочуть переглянути свої відеозаписи безпеки або отримати доступ до додатка Neighbors (Сусіди).
У вівторок компанія Ring також заявила, що припинить обмін даними зі сторонніми фірмами. Зміни відбуваються на тлі того, що Ring і Amazon стикаються зі зростаючою увагою до захисту конфіденційності та обміну даними.

У своєму блозі президент Ring Лейла Роухі написала, що компанія серйозно ставиться до "цифрової безпеки і конфіденційності" і розгляне додаткові засоби підвищення безпеки. Нові правила входу в систему відеодомофонів Ring будуть схожі на інші процеси двофакторної аутентифікації. Після входу в систему з ім'ям користувача і паролем додаток попросить ввести текстове повідомлення або електронний лист з одноразовим шестизначним кодом. Після введення коду користувач отримає доступ до додатка і зможе переглядати відзнятий матеріал з зовнішніх і внутрішніх камер.
Двофакторна аутентифікація була опцією для користувачів Ring раніше, але вона не була налаштуванням за замовчуванням. Критики вказували на той факт, що навіть коли користувачі входили в систему з нового пристрою, їх не просили про повторну перевірку. Це означало, що для отримання доступу до чиїхось відеоматеріалів у Ring, хакеру знадобляться тільки логін і пароль. Оскільки багато людей використовують одні і ті ж паролі облікових записів, фахівці підкреслюють, що використання одного пароля не є дуже безпечною системою.

Нові заходи безпеки будуть застосовуватися для доступу до веб-служб Ring і її додатків, включаючи додаток Neighbors, де користувачі Ring можуть обмінюватися відеоматеріалами.
Як повідомляло видання "Коментарі", Ring звільнила співробітників за порушення правил конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!