Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск різко відповів на критику Білла Гейтса
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск різко відповів на критику Білла Гейтса

Ілон Маск прийняв близько до серця розповідь Білла Гейтса про його перший електромобіль

19 лютого 2020, 13:17 comments7329
Поділіться публікацією:
Ілон Маск різко відповів на критику Білла Гейтса

Ілон Маск вибухнув гнівними повідомленнями на своєму Twitter після того, як мільярдер Білл Гейтс похвалив компанію Tesla в інтерв'ю, але при цьому визнав, що вибрав Porsche в якості свого першого електромобіля. Маск описав свої власні розмови із засновником Microsoft як "дивні".
Крім того, це викликало суперечки серед підписників Ілона Маска, які розділилися на два табори. Наприклад, один з прихильників Tesla висловив подив з приводу вибору електромобіля Гейтсом, на що Маск відповів, що вважав засновника Microsoft "дійсно розумним".
Але Білл Гейтс також отримав підтримку фанатів. "Він тільки рятує мільйони життів по всьому світу..." — написав один з них. "Ви хочете бути в захваті ... зателефонуйте в службу підтримки Tesla", — пожартував інший.

07GaVBamY7UTAqo0XWoIm_fKL.jpg

У своєму інтерв'ю YouTube-блогеру Маркусу Бровнлі, яке переглянуло більше двох мільйонів осіб, Гейтс висловив думку, що максимальна відстань на одному заряді, тривалість зарядки і "преміальна" вартість електромобілів Tesla в даний час стримують покупців. Тим не менш, він віддав належне Tesla, як фірмі, яка допомогла суттєво розширити ринок електромобілів. При цьому Гейтс підкреслив, що сам він обрав електромобіль
Porsche Taycan.
Нагадаємо, що це не перший випад Ілона Маска проти відомих діячів технологічного світу. Раніше він написав у Тwitter, що розуміння Марком Цукербергом штучного інтелекту "обмежене", а ідеї Джеффа Безоса щодо життя в космосі "не мають сенсу".

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск записав новий трек у жанрі електронної музики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!