Відеохостинг TikTok запроваджує "режим сімейної безпеки"

TikTok представив систему, яка дозволить батькам віддалено контролювати смартфони дітей

Відеохостинг TikTok представляє новий "режим сімейної безпеки". Він призначений для того, щоб дати батькам доступ до більш жорсткого контролю над смартфонами підлітків. Додаток дозволить батькам пов'язувати свої власні облікові записи TikTok з обліковими записами своїх дітей і включати або відключати певні функції віддалено. Це включає в себе "обмежений режим", який намагається фільтрувати небажаний контент і відключити обмін повідомленнями.

TikTok має вікове обмеження 13 років, але багато дітей починають використовувати додаток раніше. Недавнє дослідження, проведене британським регулятором ЗМІ Ofcom, показало, що TikTok використовували 13% дітей у віці 12-15 років у 2019 році. Це порівняно з 8% роком раніше.

Батьки і опікуни, які мають свої власні облікові записи TikTok можуть зв'язати свою обліковий запис з обліковим записом своєї дитини, щоб мати прямий контроль над налаштуваннями безпеки. Дорослі повинні відкрити програму на обох телефонах, перейти до налаштувань "цифрового благополуччя" і визначити, який телефон належить їм, а який дитині. Сканування QR-коду з одного телефону на інший, пов'язує облікові записи і дозволяє батьківського захистити паролем певні функції.

Як повідомляло видання "Коментарі", військовослужбовцем армії США заборонили використовувати соціальну мережу TikTok.