Головна Новини HI-tech технології Хакери добралися до співробітників Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери добралися до співробітників Білого дому

Особисті дані тисяч людей, пов'язаних з Білим домом, були викрадені хакерами

21 лютого 2020, 10:29 comments1394
Поділіться публікацією:
Хакери добралися до співробітників Білого дому

Агентство США, яке відповідає за безпечні комунікації всередині Білого дому, стало жертвою кібератаки. Міністерство оборони США підтвердило, що комп'ютерні системи, контрольовані Агентством оборонних інформаційних систем (DISA), були зламані, викриваючи особисті дані приблизно 200 000 осіб.

DISA відповідає за військову кібербезпеку і створює мережі зв'язку в зонах бойових дій. Також Агентство контролює військові комунікації, включаючи звернення до президента США Дональда Трампа. У DISA працюють 8000 військових і цивільних службовців, але їх діяльність передбачає роботу з особистими даними сотень тисяч інших людей. Викрадені дані включали імена та номери соціального страхування.

Прес-секретар Міністерства оборони заявив, що на даний момент не відомо, хто стояв за нападом, але ймовірність загрози зберігається. У свою чергу, Агентство заявило, що воно почало повідомляти людей, які постраждали, але "не було ніяких доказів", що їх інформація була використана не за призначенням.

Витік даних стався влітку 2019 року, але лише в цьому місяці почали розсилатися листи можливим жертвам. Агентство повідомило, що як тільки було виявлено порушення в його комп'ютерній системі, воно розслідувало і вжив заходів для його усунення і запобігання подальших зломів.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери навчилися зламувати смартфони через Bluetooth.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!