Головна Новини HI-tech технології Xiaomi запатентувала унікальну SIM-карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi запатентувала унікальну SIM-карту

Китайський технічний гігант розробляє SIM-карту 5G, яка здатна виконувати функції як роботи в мережі, так і функцій зберігання

21 лютого 2020, 12:32 comments3817
Поділіться публікацією:
Xiaomi запатентувала унікальну SIM-карту

По мірі того, як індустрія рухається до мереж 5G, більш високі швидкості пропускної здатності також відкривають можливості для великих завантажень. Тепер людина може легко транслювати 4K-фільми або навіть завантажувати їх, але вартість пам'яті на смартфоні з часом може бути значно вищою. В даний час смартфони рідко використовують слоти для додаткової пам'яті, але Xiaomi може незабаром змінити всю цю ситуацію.

Згідно з патентом, китайський технічний гігант розробляє SIM-карту 5G, яка здатна виконувати функції як роботи в мережі, так і функцій зберігання. Примітно, що ця технологія не є абсолютно новою концепцією і була вперше представлена в 2019 році іншою компанією. Тим не менш, схоже, що Xiaomi також зацікавилася цією технологією і планує розробити власну варіацію.

Новий патент від популярного виробника смартфонів описує карту пам'яті, яка також служить SIM-картою. Таким чином, це також робить її дуже схожою на "супер" SIM-карту, яка була вперше представлена компанією Ziguang в минулому році. Для забезпечення обох функцій технологія оснащена картою пам'яті з одного боку і компонентами для SIM-карти з іншого.

qpc4uzfpQUbnZsrG49dCfE68W.png

Наслідки цієї технології можуть бути величезними в індустрії смартфонів. У той час як кілька OEM-виробників пропонують додаткову пам'ять в своїх слотах з двома гібридними SIM-картами, флагманські смартфони більш високого класу зазвичай пропускають цю функцію, але надають більший об'єм внутрішньої пам'яті. Нова технологія могла б стати більш розумним способом майбутнього обґрунтування необхідності додаткового сховища на будь-якому пристрої. Крім того, це також дозволило б більш легку міграцію даних для користувача при перемиканні смартфонів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi посилить безпеку своїх смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!