Головна Новини HI-tech технології Компанія Apple відкриє перші магазини в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple відкриє перші магазини в Індії

Apple сподівається з допомогою магазинів в Індії компенсувати свої невдачі на китайському ринку

27 лютого 2020, 10:08 comments1934
Поділіться публікацією:
Компанія Apple відкриє перші магазини в Індії

Генеральний директор Apple Тім Кук заявив, що компанія відкриє свої перші магазини в Індії в 2021 році і онлайн-магазин в кінці цього року. Apple довелося отримати спеціальне схвалення індійського уряду, щоб відкрити магазин без місцевого партнера. Таке оголошення було зроблено на річних зборах акціонерів компанії.

Інвестори на нараді також проголосували за пропозицію про те, щоб компанія змінила свою реакцію, коли уряди просять її видалити програми з її ринку. Хоча цей захід не був затверджений, він зазнав невдачі з меншим відривом, ніж аналогічні пропозиції в минулому. Перехід Apple в Індію, другий за величиною ринок смартфонів у світі, цілком очікуваний, але до цього моменту не було найменшого уявлення про те, коли це станеться.

У 2018 році Індія змінила закони, які не дозволяли іноземним брендам відкривати монобрендові магазини в країні. Тим не менш, Кук сказав, що Індія хотіла, щоб Apple відкрила свій магазин з місцевим партнером. Також керівник Apple повідомив інвесторам, що не думає, що Apple стане кому-небудь "хорошим партнером", оскільки "нам подобається робити речі по-своєму".

На даний момент Apple продає свою продукцію через сторонні магазини в Індії. Але його продажі відстають від конкурентів в особі Samsung і Huawei. У зв'язку з тим, що попит на продукти Apple в Китаї знижується — навіть до появи коронавіруса — компанія сподівається, що їй вдасться стимулювати зростання на інших ринках, що розвиваються, в першу чергу в Індії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представить перший ноутбук з власним процесором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!