Головна Новини HI-tech технології Google і Microsoft нададуть доступ до своїх платних програм
commentss НОВИНИ Всі новини

Google і Microsoft нададуть доступ до своїх платних програм

Техногіганти нададуть тимчасовий доступ до своїх програм, щоб людям було зручно працювати вдома, поки не вщухне епідемія коронавіруса

7 березня 2020, 03:00 comments2345
Поділіться публікацією:
Google і Microsoft нададуть доступ до своїх платних програм

Тривалий спалах коронавіруса підштовхнув все більше компаній і організацій до переходу на віддалену роботу. У відповідь на це Google і Microsoft заявили, що нададуть доступ до своїх більш надійних засобів телеконференцій і спільної роботи, які, як правило, доступні тільки корпоративним клієнтам, щоб полегшити людям роботу з дому. Обидві компанії пропонують безкоштовний доступ тільки протягом обмеженого часу.

Компанія Google оголосила, що до 1 липня буде відкрито безкоштовний доступ до "розширених" функцій Hangouts Meet для всіх користувачів G Suite і G Suite for Education по всьому світу. Це означає, що організації можуть проводити зустрічі з участю до 250 осіб, транслювати в прямому ефірі для 100 000 глядачів в одному домені, а також записувати і зберігати збори на Google Disk.

Як повідомляє Business Insider, у вівторок компанія Microsoft запропонувала безкоштовну піврічну пробну версію по всьому світу для преміального рівня команд Microsoft. Цей рівень був спочатку розроблений для того, щоб дозволити лікарням, школам і підприємствам у Китаї швидко приступити до роботи з командами Microsoft, і тепер цей рівень доступний у всьому світі.

І Google, і Microsoft також відреагували на COVID-19, хворобу, викликану новим коронавірусом, скасуванням конференцій, що проходять в квітні і травні. Google також скасував більшість міжнародних поїздок співробітників, а Microsoft рекомендувала співробітникам працювати віддалено, щоб запобігти поширенню цієї хвороби.

Як повідомляло видання "Коментарі", коронавірус проник у Ватикан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!