Головна Новини HI-tech технології У Мозамбіку відкриється перший 3D-друкований курорт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мозамбіку відкриється перший 3D-друкований курорт

Для того, щоб надрукувати на 3D-принтері елітний курорт, розробники використовували пісок

8 березня 2020, 22:19 comments1938
Поділіться публікацією:
У Мозамбіку відкриється перший 3D-друкований курорт

Розкішний еко-курорт і спа-салон Kisawa Sanctuary у Мозамбіку буде створений на 3D-принтері з використанням розчину для піску і морської води. Конструкція укладалася шарами знизу вгору з використанням запатентованої технології. Цей процес тривав п'ять років, з відкриттям курорту у другому кварталі 2020 року.

Курорт Kisawa, перебування в якому обійдеться в 7301 євро за ніч в бунгало з однією спальнею, був заснований підприємцем Ніною Флор, яка збирає команду глобальних експертів для реалізації довгострокової концепції.

Курорт розташований на острові Бенгерра в 14 кілометрах від східного узбережжя Африки, яке є частиною Національного морського парку WWF і будинком для багатих субтропічних екосистем. Розташований на 300 гектарах приватного заповідного пляжу, лісу і піщаних дюн, Kisawa буде мати окремий спа-центр під назвою The Natural Wellness Center, який буде спеціалізуватися на пропозиціях традиційної китайської медицини і аюрведи.

Дизайн кукрорта був натхненний традиційними мозамбикскими будинками, а в спа-салоні пропонується широкий спектр процедур, включаючи масаж і детокс-процедури.

Гості зможуть дістатися до курорту тільки по повітрю або по морю, здійснюючи подорож з Віланкулоса на приватному катері або повітряним транспортом VistaJet, заснованим Томасом Флором (батьком Ніни Флор).

Як повідомляло видання "Коментарі", McDonald's допоможе зробити 3D-друк більш дешевим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!