Головна Новини HI-tech технології Туреччина представила унікальну зброю проти дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина представила унікальну зброю проти дронів

Унікальна технологія дозволила зменшити вагу і розміри нової протидронної гармати

16 березня 2020, 14:16 comments6766
Поділіться публікацією:
Туреччина представила унікальну зброю проти дронів

Перший в Туреччині виробник електромагнітних систем протидронного зондування Harp Arge (R & D) представив свою 2,5-кілограмову (5,5-фунтовое) протидронну зброю. Вона виготовлена з використанням новітньої антенної технології, що дозволило зменшити розміри і вагу.

Технологічна фірма, яка працює над поліпшенням можливостей національних безпілотних систем, представила свій новітній продукт. ES-60, електромагнітна рушниця, призначене для створення високошвидкісних електромагнітних перешкод для порушення зв'язку між дрона та їх блоками управління і приведення ворожих пристроїв до несправності.

Harp Arge заявила, що протидронна рушниця має вагу 2,5 кг і здатна боротися з безпілотниками в радіусі трьох кілометрів. Компанія заявила, що нова встановлена антенна технологія дозволила їй значно зменшити розміри і вагу зброї. Фірма додала, що глушникова зброя виготовляється з використанням більш 70% місцевої сировини й буде надаватися державним органам у відповідності з правилами про зброю.

JqtRR-7I7fIWEGSIAmlPIYU4v.jpg

Harp Arge повідомила, що вони довгий час працювали над створенням протидронного пістолета, але його виробництво стало можливим тільки після того, як воно було придбано компанією Ekba Holding в Стамбулі минулого тижня. В даний час компанія входить в групу Cemd Defense Corporation, яка працює як частина холдингу Ekba і почне масове виробництво ES-60 після створення своєї складальної лінії.

Як повідомляло видання "Коментарі", армія США створила дрони, які запускаються з гранатомета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!