Головна Новини HI-tech технології Компанія Huawei представила власний музичний сервіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei представила власний музичний сервіс

Huawei створила власний музичний сервіс, щоб замінити аналогічні сервіси Google

16 березня 2020, 15:50 comments1641
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei представила власний музичний сервіс

Китайський виробник смартфонів Huawei зіткнувся з серйозними проблемами через недавню заборону на використання сервісів Google Play на своїх пристроях. З тих пір бренд намагається впоратися з наслідками заборони і поступово переходить на власну платформу Huawei Mobile Services (HMS), яка дозволить розробникам створити стійку екосистему. Нещодавно компанія уклала партнерську угоду з Squid для надання новин для пристроїв Huawei без необхідності покладатися на Google Mobile Services. В даний час служба потокової передачі музики Huawei стала доступною в Європі.

Згідно зі звітом, додаток Huawei Music вже доступний в Європі і підтримує кілька мов. Музичний сервіс був оголошений для європейських країн ще в 2018 році, але тільки зараз Huawei зробила його активним. Додавання потокового сервісу Huawei Music зробило компанію ще на один крок ближче до незалежності від Google.

Той, хто хоче завантажити додаток Huawei Music в Європі, може завантажити його з галереї додатків Huawei. Додаток буде попередньо встановлено з пристроєм Huawei / Honor, і його можна використовувати. Якщо у користувача є смартфон Android від інших виробників, він все одно може насолоджуватися музикою Huawei на своєму пристрої, завантаживши його з офіційного сайту. Якщо користувач хоче використовувати потокову службу Huawei Music, завантаження додатка і реєстрація будуть єдиною проблемою, через яку йому доведеться пройти. Якщо ж користувач не хоче використовувати потокову службу, він може вимкнути її і відтворювати локально збережені музичні файли за допомогою програми Huawei Music.

Як повідомляло видання "Коментарі", американські компанії продовжать співпрацю з Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!