Головна Новини HI-tech технології Компанія Samsung незабаром закриє свій ігровий сервіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung незабаром закриє свій ігровий сервіс

Samsung оголосила, що сервіс потокової передачі ігор PlayGalaxy Link буде закрито вже в цьому місяці

18 березня 2020, 15:09 comments1863
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung незабаром закриє свій ігровий сервіс

Компанія Samsung підтвердила, що закриває сервіс потокової передачі ігор PlayGalaxy Link. Сервіс PlayGalaxy Link від Samsung був заснований на потоковій технології, створеній в Нью-Йорку компанією Parsec. Таким чином, PlayGalaxy Link був, по суті, індивідуальним рішенням існуючого сервісу для пристроїв Samsung, так само як Link to Windows — це просто додаток Microsoft Your Phone, який доступний для всіх телефонів Android.

Незважаючи на те, що додаток PlayGalaxy Link не з'явивя до вересня минулого року, завжди можна було отримати таку ж функціональність з власного додатка Parsec для Android навіть на старих телефонах Samsung. Samsung тепер пропонує користувачам скористатися безкоштовною послугою потокової передачі ігор Parsec, яка забезпечує ті ж функції, що і PlayGalaxy Link.

Потокова передача ігор з ПК на мобільний пристрій — не нова ідея. Є кілька сервісів, які вже задовольняють цю потребу, включаючи Moonlight Streaming і Steam Link. Samsung фактично випустила модифіковану версію Steam Link для пристроїв Galaxy ще в 2018 році. Швидше за все, вона пішла з Parsec для PlayGalaxy Link, тому що її технологія не вимагає, щоб телефон і ПК були однієї і тієї ж локальною мережею, як і багато іншіих сервісів.

Samsung опублікувала оголошення про закінчення обслуговування на офіційному сайті PlayGalaxy Link, який підтверджує, що служба буде закрита 27 березня 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представила новий смартфон середнього класу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!