Головна Новини HI-tech технології Китайський виробник смартфонів змінив логотип
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський виробник смартфонів змінив логотип

OnePlus представила оновлену візуальну ідентифікацію компанії, включаючи новий логотип

18 березня 2020, 18:14 comments2949
Поділіться публікацією:
Китайський виробник смартфонів змінив логотип

Китайський виробник смартфонів OnePlus представив оновлену візуальну ідентифікацію компанії, в тому числі оновлений логотип. Оновлення відзначають найбільш суттєві зміни в бренді OnePlus з моменту заснування компанії у грудні 2013 року. Логотип представляє нову криволінійну "1", яка легше читається при налаштуванні ваги логотипу для кращого загального балансу.

Знак "+" також був збільшений і став більш помітним у знак визнання спільноти OnePlus, яка відіграла ключову роль у триваючому успіху компанії. "OnePlus не змінює того, хто ми є, але посилює те, що ми відстоюємо, — істинний дух девізу "ніколи не погоджуйтеся", — сказав Матс Хаканссон, глобальний креативний директор OnePlus.

9uP8qEhmeeNW8KRhAv4c_4WLl.jpeg

Візуальна ідентифікація супроводжується свіжою колірною палітрою, яка центрується на іконічному червоному OnePlus, за яким слідує оновлена вторинна палітра блакитного, зеленого, пурпурового, індиго і жовтого кольорів, щоб зробити дизайн і активи компанії більш яскравими і живими. Новий шрифт також покращує читабельність і полегшує очі, йдеться в заяві компанії. "Жодна деталь не є надто малою. Починаючи з тисяч користувальницьких точок даних, команда прийшла до нової цілісної візуальної мови, натхненною безпроблемною філософією OnePlus", — сказав Хаканссон.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus представить смартфон із зникаючою камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!