Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія Hisense представила унікальний телевізор з двома екранами
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Hisense представила унікальний телевізор з двома екранами

Телевізор Hisense 85U9E є першим у світі телевізором з 8K HDR екраном і буде продаватися за високою ціною

19 березня 2020, 03:00 comments3716
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Hisense представила унікальний телевізор з двома екранами

Представлено перший в світі телевізор з двома екранами і розширенням 8K. Створила його китайська державна компанія Hisense і він буде коштувати 11 351 долар.

Hisense 85U9E — це перший в світі телевізор з 8K HDR екраном, заснований на реальній 8K 10-бітній ультрапрозорій панелі, досвідом керування підсвічуванням перегородки надвисокої щільності і алгоритмом HDR на базі AI. Так що це, можливо, точно відновить чисту динамічну зміну і здатність більше 1 мільярда тіней. Виробник заявляє, що це будуть фільми з високою роздільною здатністю 120 Гц.

Що стосується параметрів, Hisense стверджує, що 85U9E може досягати пікової яскравості 2500 ніт, широкої гами BT709 на 150% і статичної відмінності 80 000: 1, забезпечуючи більш глибокі відтінки чорного і більш чіткі деталі. Крім того, Hisense 85U9E додатково використовує досвід міні-зіркового підсвічування зоряного неба. В оточенні 8K, завдяки сумуванню джерела сонячного світла і чіпа рушійної сили в області, різноманітність перегородок становить 1694. Це не тільки повністю усуває технічне вузьке місце в ультра-множинних розділах, але і додатково створює файл розділу 8K TV. 

Цей телевізор використовує унікальний інтерактивний дизайн з двома екранами. 28-дюймовий екран дисплея-помічника, який працює повний робочий день, імплантовано в основу шафи під 85-дюймовим основним екраном дисплея 8K. Крім того, 85U9E оснащений унікальною системою соціального телебачення Hello-Desk від Hisense. Останній має соціальні функції великого екрану, відповідні 6-канальному відео-чату, штучному інтелекту, онлайн-класам та караоке на великому екрані.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung анонсувала величезний телевізор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!