Головна Новини HI-tech технології Головний завод Tesla припинив свою діяльність у зв'язку з карантином
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний завод Tesla припинив свою діяльність у зв'язку з карантином

Ілон Маск заявив, що не дивлячись на надзвичайні заходи, Tesla продовжить виробництво і поставку автомобілів

19 березня 2020, 14:57 comments2392
Поділіться публікацією:
Головний завод Tesla припинив свою діяльність у зв'язку з карантином

Головний завод Tesla в Каліфорнії оголосив про тимчасове припинення своєї діяльності, щоб уповільнити поширення коронавіруса. Це буде ударом по планам зі збільшення виробництва електромобіля Model Y, на який компанія очікувала високого попиту.

Генеральний директор Ілон Маск сказав, що сподівається продовжити виробництво і постачання автомобілів в звичайному режимі. Округ Аламеда, де базується фабрика, обмежує поїздки і бізнес-функції тільки самими необхідними. Tesla також була змушена закрити завод в Шанхаї на 10 тижнів, коли вірус досяг піку в Китаї.

Одночасно Маск повідомив співробітникам, що робота на заводі у Фремонті буде продовжуватися, але вони не повинні відчувати себе зобов'язаними прийти на роботу. "Моє відверта думка полягає в тому, що шкода від паніки коронавіруса набагато перевищує шкоду від самого вірусу", — написав він у електронному листі співробітникам. На фабриці працює більше 10 000 робітників і щорічно виробляється близько 415 000 електромобілів.

Округ Сан-Франциско повідомив про 273 коронавірусних інфекції, а Каліфорнія повідомила про 12 смертельних випадків від Covid-19. Згідно з новими правилами в окрузі Аламеда, підприємства, які вважаються несуттєвими, можуть продовжувати виконувати лише мінімальні базові операції, такі як підтримка вартості запасів, забезпечення безпеки і обробка заробітної плати і виплат співробітникам.

Як повідомляло видання "Коментарі", екозахисники не дозволяють Tesla влаштуватися в Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!