Головна Новини HI-tech технології Автовиробники США почнуть створювати вентилятори для легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробники США почнуть створювати вентилятори для легенів

Епідемія коронавіруса змусила американських автовиробників перейти на виготовлення медичних апаратів

23 березня 2020, 13:50 comments3076
Поділіться публікацією:
Автовиробники США почнуть створювати вентилятори для легенів

Президент США Дональд Трамп в неділю повідомив у Twitter, що Ford, GM і Tesla отримали можливість йти вперед", щоб зробити апарати для штучної вентиляції легенів, які допоможуть вирішити проблему їх браку під час пандемії COVID-19.

Вентилятори є критично важливою частиною медичного обладнання для пацієнтів, які госпіталізовані з COVID-19, респіраторним захворюванням, викликаним коронавірусом. COVID-19 атакує легені і може викликати гострий респіраторний дистрес-синдром і пневмонію. А оскільки поки немає клінічно доведеного лікування, вентилятори допомагають людям дихати і боротися з хворобою. New York Times повідомляє, що в Сполучених Штатах налічується близько 160 000 вентиляторів і ще 12 700 — в Національному стратегічному резерві.

Минулого тижня GM заявив, що співпрацює з Ventec Life Systems, щоб допомогти збільшити виробництво засобів для дихання, таких як апарати для вентиляції легень. Це необхідно великій кількості лікарень, оскільки пандемія COVID-19 поширюється по всій території США. Партнерство є частиною стратегії StopTheSpread.org, скоординованих зусиль приватних компаній по боротьбі з COVID-19.

У неділю Ford TechCrunch повідомив по електронній пошті, що готовий допомогти лікарням, включаючи можливість виробництва вентиляторів та іншого обладнання. Також генеральний директор компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск написав у Twitter, що у нього була розмова з Medtronic про можливості спільного виробництва вентиляторів. Пізніше Medtronic підтвердив цю інформацію.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп ввів надзвичайний стан в США через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!