Головна Новини HI-tech технології "Розумні" персні допоможуть виявити коронавірус на ранніх стадіях
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розумні" персні допоможуть виявити коронавірус на ранніх стадіях

Стартап з Сан-Франциско тестує "розумні" персні на предмет своєчасного виявлення коронавируса

25 березня 2020, 01:15 comments2027
Поділіться публікацією:
"Розумні" персні допоможуть виявити коронавірус на ранніх стадіях

Стартапи продовжують знаходити нові способи внести свій вклад в поточні зусилля по боротьбі з глобальним поширенням COVID-19. Виробник персонального медичного обладнання Oura не є винятком. Компанія Smart Ring спільно з Каліфорнійським університетом у Сан-Франциско (UCSF) проводить нове дослідження, щоб з'ясувати, чи може його пристрій допомогти виявити ранні фізіологічні ознаки, які можуть вказувати на появу у людини COVID-19.

Це дослідження буде складатися з двох частин. Близько 2000 фахівців-медиків будуть носити кільця Oura під час дослідження. Кільця безперервно відстежують температуру тіла користувача, а також характер сну, частоту серцевих скорочень і рівень активності. Лихоманка є поширеним і раннім симптомом, який може вказувати на COVID-19, а постійно оновлювані показники температури тіла можуть виявляти жар дуже рано. Звичайно, цього недостатньо, щоб підтвердити випадок з COVID-19, але мета дослідження полягає в тому, щоб визначити, чи може діапазон показань кільцевих доріжок Oura, взятих разом і з іншими сигналами, бути корисним в будь-якій діяльності по ранньому виявленню.

На додаток до кілець Oura, що надаються учасникам дослідження, планується розширити його, включивши в загальну кількість користувачів Oura. Це означає, що понад 150 000 користувачів по всьому світу можуть взяти участь і додати в загальний пул доступної інформації свідчення свого персня і щоденні обстеження симптомів. Для існуючих користувачів Oura — це відносно легкий спосіб внести свій вклад в глобальні зусилля по боротьбі з пандемією, навіть не виходячи з дому.

Як повідомляло видання "Коментарі", популярна гра про смертельну епідемію отримає новий режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!