Головна Новини HI-tech технології У Південній Кореї завершилося будівництво унікального футуристичного універмагу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї завершилося будівництво унікального футуристичного універмагу

Футуристична будівля складається з мозаїчного каменю, а також має сад для відпочинку

27 березня 2020, 11:39 comments3459
Поділіться публікацією:
У Південній Кореї завершилося будівництво унікального футуристичного універмагу

Архітектурне бюро OMA спроектувало шостий філіал універмагу Galleria, заснованого в 1970-х роках. Нова споруда розташувалася в центрі новозбудованого міста Кванге недалеко від Сеула.

Універмаг Galleria Gwanggyo являє собою нову монолітну кам'яну і скляну конструкцію. Будівля розташована між парком озера Сувон міста Кванге і багатоповерховими будинками Сеула. Молодіжний заклад є шостим і найбільшою філією елітної роздрібної франшизи, що належить компанії Hanwha і спроектованою архітектурною фірмою Rem Koolhaas OMA.

Будівля створено з мозаїчного каменю, з якого виступають ряди геометричного скла. OMA створює природнє середовище для цього сміливого дизайну, доповнюючи його оточуючими висотними будівлями. Засклений прохід починається на рівні землі і двічі проходить навколо будівлі, забезпечуючи доступ на кожен поверх і, нарешті, на дах, де розташований сад, в якому покупці зможу розслабитися і відпочити. Висота цього десятиповерхового будинку становить 540 метрів.

“Коли ми вперше приїхали в Кванджо, усе місто відчувало себе як один великий тимчасовий стан, в якому було відсутнє яке-небудь почуття сталості. Ми задумали цей проект як точку тяжіння для Кванджо — у формі кам'яного куба, як ніби це було походження міста", — пояснив партнер компанії OMA Кріс ван Дуйжн в інтерв'ю виданню dezeen.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейська компанія представила унікальний кросовер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!