Головна Новини HI-tech технології Apple стала власником популярного додатка для прогнозу погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple стала власником популярного додатка для прогнозу погоди

Додаток Dark Sky відомо своїми гіпер-локальними і щохвилинними прогнозами

1 квітня 2020, 10:46 comments1303
Поділіться публікацією:
Apple стала власником популярного додатка для прогнозу погоди

Apple придбала додаток для прогнозування погоди Dark Sky і планує закрити версії для Android і Wear OS. Dark Sky відомий своїми гіпер-локальними прогнозами погоди і здатністю прогнозувати кожну хвилину.

Творець програми Адам Гроссман сказав, що таке партнерство дозволить Dark Sky охопити "набагато більше людей". Власники телефонів Android або переносних пристроїв, не вироблених Apple, будуть мати доступ до послуг до 1 липня. В соціальних мережах багато користувачів скаржилися на рішення Apple видалити Dark Sky з Android.

У минулому Apple робила додатки доступними для користувачів інших операційних систем. Коли Apple придбала додаток для ідентифікації музики Shazam, він зберегло версію Android. У минулому році компанія також випустила версію своєї програми для обміну повідомленнями в Інтернеті iMessanger для користувачів Android. Користувачів пристроїв Apple компанія запевнила, що не буде ніяких змін "в цей час". Користувачі Android, які як і раніше будуть мати активну підписку на Dark Sky, коли він припинить роботу в липні, отримають відшкодування.

API Dark Sky — програмне забезпечення, яке передає інформацію між додатком і його користувачами — буде доступне до 2021 року. Але компанія заявила, що більше не буде реєструвати нових передплатників. API Dark Sky використовується іншими додатками погоди, включаючи Weather Line і Hello Weather.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple може представити бюджетний смартфон найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!