Головна Новини HI-tech технології SpaceX відмовилася від використання популярного додатка для відеоконференцій
commentss НОВИНИ Всі новини

SpaceX відмовилася від використання популярного додатка для відеоконференцій

Співробітникам SpaceX заборонили використовувати Zoom з міркувань національної безпеки

2 квітня 2020, 14:00 comments2055
Поділіться публікацією:
SpaceX відмовилася від використання популярного додатка для відеоконференцій

Ракетна компанія SpaceX заборонила своїм співробітникам використовувати додаток для відеоконференцій Zoom. Це рішення було прийняте у зв'язку зі значними проблемами з безпекою і конфіденційністю", про які попередили правоохоронні органи.

Використання Zoom і інших цифрових засобів зв'язку зросло, оскільки багатьом американцям було наказано залишатися вдома, щоб уповільнити поширення коронавіруса. Заборона SpaceX на Zoom Video Communications Inc ілюструє зростаючі проблеми, з якими стикаються виробники аерокосмічної техніки, оскільки вони розробляють технології, які вважаються життєво важливими для національної безпеки. При цьому вони також повинні захистити співробітників від швидкого поширення респіраторних захворювань.

В електронному листі від 28 березня SpaceX повідомив працівникам, що весь доступ до Zoom був відключений з негайним вступом в силу. "Ми розуміємо, що багато хто з нас використовував цей інструмент для підтримки конференцій та нарад. Будь ласка, використовуйте електронну пошту, текст або телефон в якості альтернативного засобу спілкування", — йдеться у зверненні SpaceX.

Слід зазначити, що NASA, один з найбільших клієнтів SpaceX, також забороняє своїм співробітникам використовувати Zoom, розповіла Стефані Ширхольц, представниця головного космічного агентства США.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний завод Tesla припинив свою діяльність у зв'язку з карантином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!