Головна Новини HI-tech технології Єльський університет розробив онлайн-курс для боротьби з депресією
commentss НОВИНИ Всі новини

Єльський університет розробив онлайн-курс для боротьби з депресією

Новий онлайн-курс допоможе людям, які знаходяться на карантині, витримати постійне перебування під замком

6 квітня 2020, 17:44 comments2418
Поділіться публікацією:
Єльський університет розробив онлайн-курс для боротьби з депресією

Оскільки тепер третина світу практикує самоізоляцію і соціальне дистанціювання, проблеми з психічним здоров'ям ростуть. Ізоляція веде до підвищення рівня тривоги і депресії. Один з найбільш популярних курсів Єльського університету, "Курс щастя", тепер буде доступний онлайн.

Створений Лорі Сантос, професором психології в Єльському університеті, курс під назвою "Психологія і гарне життя" був відкритий в Єльському університеті навесні 2018 року. Сантос створив цей курс у відповідь на загострення рівні депресії, стресу і тривоги, до яких схильні багато студентів. Поєднуючи позитивну психологію із застосуванням поведінкових наук в реальному житті, курс дав студентам глибоке розуміння того, що дійсно рухає щастям. Спростовуючи міфи й хибні уявлення про те, що викликає щастя, курс також допоміг студентам перебудувати свій мозок за допомогою вправ на зміну поведінки.

Щоб задовольнити високий попит на курс по всьому світу, Сантос розробив онлайн-курс для студентів, які не є студентами Єльського університету, назвавши його "Наука про благополуччя". Тепер він доступний безкоштовно на платформі онлайн-навчання Coursera. Курс займає близько 20 годин і доступний з субтитрами англійською та іспанською мовами. Згідно з описом на Coursera, користувачі будуть "брати участь у серії випробувань, покликаних підвищити ваше власне щастя і виробити більш продуктивні звички. В кінцевому підсумку ви будете готові успішно включити в своє життя певну оздоровчу діяльність".

Як повідомляло видання "Коментарі", цифрова бібліотека Internet Archive відкрила доступ до сотень тисяч книг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!