Головна Новини HI-tech технології Вчені засудили міфи і теорії змови про передачу коронавірусу через 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені засудили міфи і теорії змови про передачу коронавірусу через 5G

В мережі почала з'являтися інформація про те, що 5G вбиває імунітет і переносить коронавірус

6 квітня 2020, 23:51 comments2986
Поділіться публікацією:
Вчені засудили міфи і теорії змови про передачу коронавірусу через 5G

Наукове співтовариство засудило міфи і теорії змови про можливості передачі коронавіруса через 5G і придушення людського імунітету за допомогою нової технології безпровідного мобільного інтернету. Про це повідомили в виданні BBC.

Користувачі популярних соціальних мереж публікували пости і обговорювали в коментарях різні теорії змови, які в основному зводилися до двох основних пунктів. На думку користувачів, 5G вбиває імунітет світового населення і сприяє поширенню пандемії коронавірусу Covid-19. Згідно теорії, технологія мобільного зв'язку за допомогою радіохвиль поширює коронавірус по всьому світу.

Вчені назвали ці ідеї міфами і "повним сміттям", бо навіть з точки зору науки це біологічно неможливо. Один учений заявив, що ця теорія "не витримує критики". За його словами, радіохвилі можуть порушити фізіологію, але вони крихітні і недостатньо сильні для цього.

Як повідомляв портал "Коментарі", прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон потрапив у реанімацію, а канцлер Німеччини Ангела Меркель вийшла з карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!