Головна Новини HI-tech технології Компанія Facebook представила додаток для закоханих пар
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook представила додаток для закоханих пар

Додаток Facebook Tuned дозволить парам обмінюватися повідомленнями і створювати цифровий альбом

8 квітня 2020, 11:26 comments1677
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook представила додаток для закоханих пар

Компанія Facebook випустила новий додаток для пар, щоб вони могли обмінюватися повідомленнями одне з одним. Новий додаток під назвою Tuned дозволяє парам відправляти повідомлення, обмінюватися музикою і створювати цифровий альбом.

Tuned був створений експериментальною командою Facebook New Product Experimental Team, яка займається розробкою нових соціальних мереж з нуля. Додаток претендує на те, щоб бути "приватним простором" для пар, щоб закохані могли спілкуватися в чаті.

Додаток, схоже, не має наскрізного шифрування таких сервісів, як WhatsApp. Замість цього Tuned має ту ж політику щодо даних, що і соціальна мережа Facebook. Це дозволяє компанії збирати повідомлення та іншу інформацію для наведення реклами на користувача. Ця політика даних може означати, що користувачі менш схильні відправляти особисту інформацію або особисті фотографії через додаток.

e6Aig0vGoa069WlusPTAqD4Kj.jpg

Додаток доступний тільки для користувачів iOS в США і Канаді. Для його використання не потрібен обліковий запис Facebook. Користувачі додають іншу людину, використовуючи свій номер телефону, і після підключення вони можуть відправляти зображення, голосові замітки, а в додатку з'являються нові користувальницькі реакції, які пари можуть надсилати один одному.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook тестує "темний дизайн".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!