Головна Новини HI-tech технології Число пiдписників Disney+ перевищило 50 мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Число пiдписників Disney+ перевищило 50 мільйонів

При цьому Disney+ як і раніше недоступний в багатьох країнах

9 квітня 2020, 20:47 comments1512
Поділіться публікацією:
Число пiдписників Disney+ перевищило 50 мільйонів

Число пiдписників стримiнгового онлайн-сервісу Disney+ перевищило 50 мільйонів чоловік. Востаннє представники компанії розголошували число пiдписників на початку лютого — тоді їх було майже вдвічі менше, а саме 28,6 мільйона чоловік. Про це повідомили у виданні The Verge.

В кінці березня сервіс запустився в деяких країнах західної Європи, серед яких Великобританія, за рахунок чого і досяг такого числа пiдписників. При цьому у багатьох країнах сервіс Disney+ досі недоступний.

Онлайн-кінотеатр вже обігнав одного зі своїх головних конкурентів — Hulu, але цей сервіс доступний тільки в США і нараховує аудиторію в 30 мільйонів пiдписників. При цьому головний конкурент Netflix далеко попереду — 167 мільйонів пiдписників.

Аналітики повідомляють, що динаміка зростання Disney+ може дозволити сервісу зайняти перше місце серед конкурентів. Він вже показав себе краще прогнозів як аналітиків, так і представників компанії. Планувалося досягти 60-90 мільйонів пiдписників до 2024 року, але, очевидно, що мінімальний результат буде досягнутий вже до кінця 2020 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", у сина президента Сербії підтвердили коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!