Головна Новини HI-tech технології Facebook представив «тихий режим» для свого iOS-додатку
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook представив «тихий режим» для свого iOS-додатку

Новий "тихий режим" на Facebook допоможе користувачам контролювати своє перебування в соціальній мережі

10 квітня 2020, 13:47 comments1890
Поділіться публікацією:
Facebook представив «тихий режим» для свого iOS-додатку

Компанія Facebook випустила нову функцію для свого iOS-додатку під назвою "тихий режим". Компанія оголосила про цю функцію в своєму офіційному блозі.

Ця функція обмежує push-повідомлення з додатку, і якщо користувач спробуєте відкрити додаток, коли включений "Тихий режим", він побачить екран з нагадуванням, що він його включив, а також скільки часу залишилося до нового доступу на Facebook. Зрозуміло, користувач може вимкнути режим і повернутися в додаток, якщо захоче.

Компанія також прискорила доступ до налаштувань повідомлень і каналів новин користувачів. "Ми також додали ярлики в "Налаштування повідомлень" і "Налаштування стрічки новин", щоб ви могли максимально використовувати свій час в Facebook, контролюючи тип повідомлень, які ви бачите у своїй стрічці новин, а також оновлення, які ви отримуєте," — йдеться на офіційній сторінці Facebook.

Компанія також випускає нові поради від Всесвітньої організації охорони здоров'я в Інформаційному центрі "Коронавірус" для додатку та веб-сайту Facebook, а також працює над серією Instagram Live в партнерстві з компанією NAMI. Ця розробка присвячена психічному здоров'ю під час карантину.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Facebook представила додаток для закоханих пар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!