Головна Новини HI-tech технології Android-пристрої отримають віртуальну клавіатуру Брайля
commentss НОВИНИ Всі новини

Android-пристрої отримають віртуальну клавіатуру Брайля

Віртуальна клавіатура Брайля на Android допоможе обмінюватися повідомленнями без допомоги додаткового обладнання

10 квітня 2020, 16:09 comments4281
Поділіться публікацією:
Android-пристрої отримають віртуальну клавіатуру Брайля

Більше 150 років тому винахід Брайля було революційним, зробивши читання і письмо доступним для сліпих людей. Сьогодні дисплеї Брайля роблять набір тексту доступним на більшості телефонів і комп'ютерів через фізичну клавіатуру Брайля. Але може знадобитися багато часу для підключення зовнішнього пристрою кожен раз, коли користувач хоче швидко щось набрати на своєму смартфоні

Брайлевська клавіатура TalkBack — це нова віртуальна клавіатура Брайля, інтегрована безпосередньо в Android. Це швидкий і зручний спосіб набирати текст на смартфоні без якого-небудь додаткового устаткування, незалежно від того, публікує користувач повідомлень в соціальних мережах, відповідає на повідомлення або пише короткий електронний лист.

Клавіатура може використовуватися скрізь, де користувач зазвичай друкує. Вона дозволяє видаляти букви і слова, додавати рядки і відправляти текст. Включати і вимикати клавіатуру так само просто, як перемикатися між міжнародними клавіатурами. Щоб використовувати клавіатуру Брайля, потрібно включити TalkBack у розділі "Спеціальні можливості" в розділі "Налаштування" і слідувати інструкціям для налаштування. Після того, як ви налаштуєте клавіатуру, проведіть по екрану трьома пальцями і спробуйте потренуватися з допомогою підручника по жестах.

Починаючи з сьогоднішнього дня, клавіатура TalkBack Брайля поширюється на пристрої Android з версією 5.0 або пізнішою. Вона працює у всіх додатках на Android-пристроях, підтримує Брайль 1 і 2 класів і спочатку доступна англійською мовою.

Як повідомляло видання "Коментарі", популярний мультиплеєрний хоррор з'явиться на iOS і Android.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!