Головна Новини HI-tech технології Система Face ID тепер вміє розпізнавати обличчя власника у медичній масці
commentss НОВИНИ Всі новини

Система Face ID тепер вміє розпізнавати обличчя власника у медичній масці

Але в компанії Apple радять у таких випадках користуватися звичайним PIN-кодом

10 квітня 2020, 18:43 comments1994
Поділіться публікацією:
Система Face ID тепер вміє розпізнавати обличчя власника у медичній масці

Тепер користувачі смартфонів iPhone зможуть використовувати сканер розпізнавання обличчя Face ID для розблокування гаджета навіть в медичній масці. Відповідне рішення знайшли співробітники лабораторії Xuanwu Lab від компанії Tencent. Про це повідомили в технологічному виданні DTF.

Така можливість стане в нагоді медичних працівників, які використовують техніку Apple на роботі в захисному спорядженні, і простим людям, які користуються гаджетами з функцією Face ID в повсякденному житті.

В лабораторії порадили налаштовувати особа поступово. Спочатку скинути поточний Face ID, потім скласти маску навпіл і закріпити її на одному вусі, щоб закрити половину обличчя. Після такої установки рекомендується повністю надіти маску і протестувати сканер в такому вигляді.

Якщо перший спосіб не допоміг, слід вибрати "Альтернативний зовнішній вигляд", скласти маску і закрити іншу половину обличчя, після чого повторити дії з першого способу. Спочатку рекомендується перевірити працездатність сканера без маски, а потім вже в ній.

В лабораторії розповіли, що провели багато тестів з різними масками та особами. У більшості випадку один з двох запропонованих способів допомагає вирішити проблему.

Як повідомляв портал "Коментарі", Apple зробить безкоштовними фільми і серіали сервісу Apple TV+ час пандемії коронавіруса Covid-19 у всьому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!