Головна Новини HI-tech технології Apple покаже, де можна пройти тестування на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple покаже, де можна пройти тестування на коронавірус

Установи, в яких можна пройти тестування на коронавірус, будуть нанесені на карти Apple Maps

13 квітня 2020, 10:50 comments1406
Поділіться публікацією:
Apple покаже, де можна пройти тестування на коронавірус

Картографічний сервіс Apple Maps розробляє програму, яку буде повідомляти, де можна пройти тестування на COVID-19. Apple запустила на своєму веб-сайті портал для медичних установ, щоб реєструватися в якості місць перевірки на коронавірус. Технічний гігант буде переглядати програми і в разі схвалення місце розташування буде відображатися в якості пункту призначення на Apple Maps.

Неясно, як скоро будуть доступні варіанти розташування тестування для користувачів iOs. Apple заявила, що не може сказати про це з упевненістю. "Але ми працюємо над тим, щоб якомога швидше перевірити і додати якомога більше місць для тестування", — йдеться в повідомленні Apple на офіційному веб-сайті компанії. В деяких місцях може знадобитися направлення до лікаря і попередній запис. За повідомленнями порталу 9to5 Mac, навігаційний додаток Apple також покаже, чи є місце тестування прохідним вікном, на парковці або всередині будівлі.

Apple і Google нещодавно об'єднали зусилля для створення технології Contact Tracing, яка допоможе людям з'ясувати, чи не піддавалися вони впливу вірусу. Раніше Apple оприлюднила обмеження на додатки на тему коронавірусів, щоб скоротити поширення дезінформації. Також компанія відправила електронні листи своїм клієнтам по кредитним карткам, попереджаючи їх про програму, встановлену для тимчасового усунення процентних платежів, оскільки мільйони американців переживають звільнення.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple зробить безкоштовними фільми і серіали сервісу Apple TV+ час пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!