Головна Новини HI-tech технології Microsoft забезпечить кіберзахист медичним та правозахисним організаціям
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft забезпечить кіберзахист медичним та правозахисним організаціям

Кількість хакерських атак на Всесвітню організацію охорони здоров'я і правозахисні групи зросла в кілька разів

15 квітня 2020, 10:44 comments1719
Поділіться публікацією:
Microsoft забезпечить кіберзахист медичним та правозахисним організаціям

Компанія Microsoft надасть засоби кібербезпеки медичним організаціям по всьому світу на тлі сплесків хакерських атак під час пандемії Covid-19. Програма AccountGuard буде доступна для медичних, правозахисних та гуманітарних груп під час кризи. Програма повідомляє користувачам, коли Microsoft виявила атаку і надає керівництво щодо її припинення.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) була в числі основних жертв кібератак за останній місяць. Microsoft стверджує, що правозахисні організації Amnesty International, Freedom House та Human Rights Watch були в числі тих, хто скористався цією пропозицією.

Компанія заявила, що відстежувала п'ять окремих груп національних держав, що намагалися зламати облікові записи електронної пошти у дев'яти відомих правозахисних організаціях майже 1000 разів тільки за останній рік. Представник компанії додав: "Спочатку AccountGuard для медичних і правозахисних організацій буде доступна у 29 країнах, де ми пропонуємо цю послугу".

Директор з інформаційної безпеки ВООЗ Флавіо Аджио заявив, що минулого місяця число спроб кібератак проти глобальної організації "подвоїлася", включаючи передбачувані спроби 13 березня. Конфіденційність також стала серйозною проблемою під час пандемії Covid-19. Дослідницька група виявила, що надзвичайно популярний додаток для відеоконференцій Zoom має "суттєві недоліки", які можуть зробити його непридатним для деяких розмов.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft розробляє смартфон з трьома дисплеями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!