Головна Новини HI-tech технології Армія Великої Британії формує роботизований взвод
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія Великої Британії формує роботизований взвод

Для свого нового спецпідрозділу британці замовили чотири роботизованих автомобіля

17 квітня 2020, 01:15 comments1638
Поділіться публікацією:
Армія Великої Британії формує роботизований взвод

Збройні сили Її Величності королеви Великої Британії замовили чотири роботизованих автомобіля Rheinmetall Mission Master. Ці безпілотні наземні транспортні засоби, призначені для перевезення вантажів, стануть частиною програми формування роботизованого взводу в Сполученому Королівстві. Ця програма призначена для визначення міри, в якій безпілотні машини можуть підвищити бойову ефективність і можливості піхотних військ на рівні взводу.

Чотири вантажних автомобіля Mission Master — Cargo будуть доставлені протягом весни 2020 року. Крім того, обсяг поставки включає дві системи нош, які можуть бути інтегровані в вантажний автомобіль всього за 60 секунд. Замовлення також включає навчання і сервісну підтримку, а також запасні частини. Транспортні засоби будуть поставлятися компаніями Rheinmetall Canada, а Rheinmetall BAE Land Systems надасть послуги підтримки на місці в якості партнера по співпраці. Mission Master може працювати в автономному або напівавтономному режимі в якості повноправного члена бойової команди.

Система Mission Master — Cargo, зменшує бойове навантаження, яку повинні нести солдати, підвищуючи їх мобільність і ефективність. Його гнучка концепція розміщення і міцна конструкція дозволили Mission Master взяти з собою корисне навантаження до півтонни припасів, тактичного комплекту та медичного обладнання.

Як повідомляло видання "Коментарі", Китай представив бойових роботів, озброєних кулеметами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!